top of page
photojaniek-0828.jpg

De voorbereiding

Je hebt het ja-woord aan elkaar gegeven en het organiseren van de bruiloft gaat beginnen! Er moet natuurlijk van alles gedaan worden. En als alles geregeld is dan wil je uiteraard dat deze dag vast gelegd wordt. Voor koppels die op zoek zijn naar een fotograaf die een integere reportage van hun onvergetelijke dag maakt, zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Scroll door voor de pakketen, uitleg en prijzen! 

jvandijkfotografie-0497.jpg

Standaard 

vanaf 1100,- 

 6 uur fotografie  

mini album 15x15cm 12p. 

inclusief btw en reiskosten (100km) 

± 200 foto's in een online galerij 

20% aanbetaling 

softijsmetspikkels-8249.jpg

compleet

vanaf € 2200,- 

10 uur fotografie 

 album 30x30cm

inclusief btw en reiskosten (100km)

± 300 foto's in een online galerij

20% aanbetaling

Tamara&Ralph-8048.jpg

Party only 

Vanaf € 450,- 

4 uur fotografie  

digitaal album 

inclusief btw en reiskosten (100km) 

  ± 150 foto's in een online galerij

20% aanbetaling 

softijsmetspikkels-7640.jpg

Kennismakingsgesprek 

 

Of je een standaard of compleet pakket neemt, bij beide ga ik er voor zorgen dat jullie dag écht onvergetelijk wordt.

Ik vind het leuk om mee te denken over de beste reportage van jullie dag, dit gaan we bespreken in het kennismakingsgesprek. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek, hierin kijken we of het klikt en bespreken we wat jullie wensen zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Zodra jullie 20% hebben aanbetaald van het volledige bedrag hebben jullie mij officieel geboekt voor jullie bruiloft. 

janiekvandijkfotografie-2749.jpg

 

Hoe ga ik te werk? 

Als een 'fly on the wall' probeer ik jullie dag vast te leggen. Terwijl ik toch de hele tijd bij jullie in de buurt ben probeer ik zo min mogelijk te storen omdat ik jullie bruiloft wil vast leggen hoe het echt is! Er zullen momenten zijn dat er aangestuurd moet worden, zoals bij de groepsfoto of een familiefoto. Zo creëer ik een documentatie van jullie bruiloft waar foto's zich afwisselen tussen geënsceneerd maar bovenal geregistreerd. 

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de foto's. Ik probeer de volgende dag of de dag zelf al een aantal foto's te sturen zodat jullie dit kunnen delen met jullie vrienden en familie. 

De rest van de foto's zijn na 6 weken klaar, ik maak een digitaal album en een online galerij zodat de foto's ook makkelijk gedeeld kunnen worden met vrienden en familie. Het fotoalbum bestel ik bij Profotonet, in overleg bespreken we wanneer jullie deze krijgen. 

Het album 

Bij een bruiloft zit standaard een linnenalbum 15x15 met 12pagina's, besteld bij Profotonet. Het album kan uitgebreid worden naar een 30x30 album en 25 pagina's.  Bij het maken van het album vraag ik een aantal keer om jullie mening zodat het album helemaal naar jullie wens en met mijn artistieke kijk wordt vormgegeven.  Ook kunnen er kleine albums als cadeau voor familie of vrienden bij besteld worden de kosten hiervan gaan in overleg. 

jvandijkfotografiezw-5115.jpg
Party-only 

Door de afgelopen jaren zijn er veel bruiloften in kleinere setting gevierd, ik kan me voorstellen dat je toch nog een keer groot uit gaat pakken door middel van een feest... Voor deze feesten sta ik graag klaar als fotograaf! Het pakket party-only is bedoeld voor de dag dat jullie met al je lieve vrienden en familie je bruiloft nog een keer gaan vieren. 

Als ervaren party-fotograaf zorg ik er voor dat jullie allemaal staan te shinen op de foto. Naderhand maak ik een digitaal-album die je naar al je vrienden en familie kunt sturen. Daarnaast krijg je een online galerij waar iedereen de foto's kan bekijken en downloaden. 

bottom of page