top of page
photojaniek-0828.jpg

De voorbereiding

Je hebt het ja-woord aan elkaar gegeven en het organiseren van de bruiloft gaat beginnen! Er moet natuurlijk van alles gedaan worden. En als alles geregeld is dan wil je uiteraard dat deze dag vast gelegd wordt. Voor koppels die op zoek zijn naar een fotograaf die een integere reportage van hun onvergetelijke dag maakt, zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Scroll door voor de pakketen, uitleg en prijzen! 

jvandijkfotografie-0497.jpg

Standaard 

vanaf 1100,- 

 6 uur fotografie  

extra fotograaf tijdens de ceremonie

€ 120,- per uur extra

mini album 15x15cm 12p. 

inclusief btw en reiskosten (100km) 

± 250 foto's in een online galerij 

20% aanbetaling 

softijsmetspikkels-8249.jpg

compleet

vanaf € 2200,- 

12 uur fotografie 

extra fotograaf tijdens de ceremonie 

€ 120 ,- per uur extra 

luxe album 30x30cm

inclusief btw en reiskosten (100km)

± 400 foto's in een online galerij

20% aanbetaling

Tamara&Ralph-8048.jpg

Party only 

Vanaf € 450,- 

4 uur fotografie 

€ 120.- per uur extra 

digitaal album 

inclusief btw en reiskosten (100km) 

  ± 150 foto's in een online galerij

20% aanbetaling 

softijsmetspikkels-7640.jpg

Kennismakingsgesprek 

 

Of je een standaard of compleet pakket neemt, bij beide ga ik er voor zorgen dat jullie dag écht onvergetelijk wordt.

Ik vind het leuk om mee te denken over de beste reportage van jullie dag, dit gaan we bespreken in het kennismakingsgesprek. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek, hierin kijken we of het klikt en bespreken we wat jullie wensen zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Zodra jullie 20% hebben aanbetaald van het volledige bedrag hebben jullie mij officieel geboekt voor jullie bruiloft. 

janiekvandijk-0927.jpg

 

Hoe ga ik te werk? 

Ik vind het belangrijk dat ik niet de hele tijd 'aanwezig'  ben, ik begeef me op de achtergrond en leg af en toe contact met mensen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Tijdens de groepsfoto's en de loveshoot stuur ik wel aan. Ik maak gebruik van een tweede fotograaf tijdens de ceremonie, dit zit bij de prijs inbegrepen. Ik wil de ceremonie niet verstoren maar wel alle mooie momenten vastleggen. Door iemand bij me te hebben weet ik zeker dat alle bijzondere momenten op de plaat komen. De tweede fotograaf kies ik uit. 

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de foto's. Ik probeer de volgende dag of de dag zelf al een aantal foto's te sturen zodat jullie dit kunnen delen met jullie vrienden en familie. 

De rest van de foto's zijn na 4 weken klaar, ik maak een digitaal album en een online galerij zodat de foto's ook makkelijk gedeeld kunnen worden met vrienden en familie. Het fotoalbum bestel ik bij Profotonet, in overleg bespreken we wanneer jullie deze krijgen. 

jvandijkfotografiezw-5115.jpg

Het album 

Bij een bruiloft zit standaard een linnenalbum, deze kan uitgebreid worden naar wens de kosten hiervoor zijn voor jullie.  Ik deel zelf het album in en stuur een proefversie naar jullie. In overleg kunnen we dan altijd nog wat aanpassingen maken. Ook kunnen er kleine albums als cadeau voor familie of vrienden bij besteld worden ook deze kosten zijn voor jullie prijs. 

_MG_8859.jpg
Party-only 

Door de afgelopen jaren zijn er veel bruiloften in kleinere setting gevierd, ik kan me voorstellen dat je toch nog een keer groot uit gaat pakken door middel van een feest! Voor deze feesten sta ik graag klaar als fotograaf! Het pakket party-only is bedoeld voor de dag dat jullie met al je lieve vrienden en familie je bruiloft nog een keer gaan vieren. 

Als ervaren party-fotograaf zorg ik er voor dat jullie allemaal staan te shinen op de foto. Naderhand maak ik een digitaal-album die je naar al je vrienden en familie kunt sturen. Daarnaast krijg je een online galerij waar iedereen de foto's kan bekijken en downloaden. 

bottom of page