Sarai & Petter 
Ralph & Tamara 
softijsmetspikkels-7540.jpg
Small package 
 • 6 uur fotografie 
 • 150 professioneel bewerkte foto's 
 • album 20 x 20 

Voor:

€850

janiekvdijkfotografie-5500.jpg

middel package 

 • 8 uur fotografie 
 • familie foto's 
 • bruidspaar foto's 
 • 200 professioneel bewerkte foto's 
 • album 30 x 30  

Voor:

€ 1090

Big package 

 • 12 uur fotografie 
 • 300 professioneel bewerkte foto's 
 • familie shoot 
 • bruidspaar shoot  
 • luxe album 30 x 30 
 • 2 ouder albums 15 x 15 

Voor:

€ 1300

JULLIE GAAN TROUWEN! 

Jullie gaan trouwen! Wat een feest!

Ik begrijp dat er ongelooflijk veel voorbereiding moet worden getroffen voor het allemaal zover is. Zoveel verschillende zaken, en allemaal even belangrijk om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Gelukkig kan ik daar goed bij helpen. Om de dag tot iets tastbaars te maken. Zelfs wanneer ‘ie geweest is. Omdat ik vaker heb gehoord dat dit een van de fijnste dagen in een mensenleven is – eentje die je voor altijd met je mee wilt dragen – heb ik mij kundig gemaakt in het vastleggen ervan. 


 

Wie ben ik en waar zorg ik dan zoal voor?

Mijn naam is Janiek, en ik maak al een tijdje bruiloft foto's. Het liefst in zwart-wit maar als iemand kleurenfoto’s wenst sta ik daar ook voor open. Mijn stijl wordt omschreven als gevoelig, rauw, tijdloos en klassiek. 

 

Hoe ga ik te werk?

Door mijn ervaring in de bruiloft fotografie ben ik mij zeer bewust geworden van wat er allemaal gebeurt op de dag zelf. Dat betekent dat ik een duidelijk overzicht heb – van waar ik moet zijn, en welke momenten belangrijk zijn. Mijn oog is getraind om de essentiële momenten van de dag vast te leggen. Ik heb oog voor detail maar evengoed ook voor het grotere plaatje. 

 

Ben ik dan de hele tijd overal?

Ja en nee. Maar… ik sta allerminst in de weg. Dat is het leuke. Je zult mij niet voortdurend herkennen als de rondrennende fotografe. Dat is vrij irritant, dat weet ik. Ik maak mezelf onzichtbaar. En dat is belangrijk, want zo slaag ik erin om iedereen in zijn of haar meest natuurlijke staat van zijn vast te leggen. Dat is, altijd, het allermooiste. Op die manier zul je bij het terugzien van de foto’s de momenten opnieuw beleven, precies zoals het was.

Tijdens de ceremonie zou ik graag op meerdere plekken tegelijk zijn, helaas is dit niet altijd mogelijk. Alles gaat snel en er zijn op veel plekken verschillende emoties. Om deze reden heb ik de mogelijkheid een extra fotograaf bij te boeken. 

 

Niet geheel onbelangrijk:

Ik leg jullie niets op. Elke bruiloft is anders, dat maakt mijn vak juist zo leuk. Ik ga voor jullie aan de slag. Elke behoefte neem ik even serieus, zodat ik daar op de dag aan kan voldoen. Het gaat om wat jullie willen, het is jullie dag. Mijn taak is het om ‘m precies zo vast te leggen zoals jullie ‘m zullen beleven. 

Extra fotograaf ceremonie 

Omdat er tijdens de ceremonie op veel plekken tegelijk wat gebeurt vind ik het prettig met een extra fotograaf te werken.

Zo weten we zeker dat belangrijke herinneringen vast gelegd worden. 

photojaniek-7680.jpg

Analoog reportage 

Analoog fotografie geeft een extra bijzondere stijl. De foto's zijn wat korreliger en de kleuren wat ouderwetser. 

Voor wie van zo'n sfeer houd is dit een leuke (extra) optie. 

Voor deze optie kun je contact met mij opnemen over de mogelijkheden. 

janiekvandijk-.jpg

Feest fotografie

Na de ceremonie en de receptie is er vaak ook een feest.  Bij feest-fotografie komt ineens een heel andere techniek om de hoek kijken. Ik werk al jaren als party-fotograaf en weet dus precies hoe ik mensen nog knap op de foto kan zetten ook al zijn ze al een hele dag aan de champagne. 

Deze optie kan voor 175€ bijgekocht worden en voor een bruidspaar dat mij alleen voor het feest wil hebben is het 195€.  

_MG_5121.jpg

pre-wedding shoot

Willen jullie een uitgebreide shoot voor fantastische trouwfoto's? Dit kan ook op een andere dag dan de trouwdag zelf. Ook leuk voor de trouwkaart. 

Prijs op aanvraag.

janiekvandijk-7266.jpg

€ 175

v.a. € 175

prijs op aanvraag

prijs op aanvraag